O Fieldmann marci |Produkti proizvedeni s ljubavlju

 Fieldmann - marka alata za kuću i vrt na češkom tržištu. Može se hvaliti zanimljivom skalom  lako podesivih strojeva sa svježim i originalnim dizajnom. Za ovu marku je karakteristična kombinacija boja koja dodaje alatu razigranost i svježinu. I sa  takvim alatom je zaista užitak njegovati vrt.

 Fieldmann je predložen i konstruiran, tako  kako bi odgovarao potrebama zahtjevnom potrošaču: olakšava rad i štedi vrijeme, je ergonomski, siguran, jednostavan za korištenje, donosi najnovije trendove i pruža maksimalnu udobnost prilikom rada u vrtu, kući i radionici.

 Iako to po nazivu ne izgleda, radi se o isključivo Češku marku. FIELDMANN je markom  sa češkim menadžmentom i zaleđem jake tvrtke koja na tržište već uvela široku paletu proizvoda sa markom poznatih imena. Menadžeri i tehničari odgovorni za produkte Fieldmann vode pažnju o visokim zahtjevima marke i aktivno se posvećuju proširenju portfelja kvalitetnih proizvoda. Poslovni i tehnički stručnjaci naime temeljem njihovih iskustava, koja su prikupili kod renomiranih tvrtki u oblasti vrtne i hobi tehnike, odabiru te najbolje kineske proizvodne tvornice koje proizvode produkte i drugih, na tržištu već etabliranih maraka.

 Čitavi tim marke Fieldmann se trudi kupcima ponuditi produkte po povoljnim cijenama, produkte u kvalitetnoj izvedbi ispunjavajući suvremene trendove maksimalno poštujući sigurnosne i ergonomske parametre.